Работно време. Пон - Пет. от
09:30 - 22:00

Често задавани въпроси

Цената за заснемане на видео и снимки с дрон е фиксирана в нашите планове. Разгледайте ценовите ни плановете тук. За индивидуални запитвания, използвайте страницата ни за връзка.

Всеки 10-ти клиент в месеца получава -50% отстъпка от цената или 25мин. безплатно заснемане с дрон в рамките на София. Поръчайте заснемане с дрон на повече от 4 часа видео на ден и ще получите един безплатен час.

Батериите на нашите DJI дронове издържат около 30 мин. в режим на полет. Това не трябва да ви безпокои, защото разполагаме с достатъчно батерии, че да заснемем достатъчно кадри за един снимачен ден. За един снимачен ден се считат 6 часа време за снимки и видео от въздуха.

Използваме DJI Air 2S , който може да снима при екстремни условия и липса на светлина. Кадрите направени с този дрон в идеални условия нямат в себе си шум и разкриват картина с отлично качество в 4K резолюция. Резултатите могат да варират в зависимост от осветенността на населеното място.

Дроновете, с които снимаме от въздуха, заснемат кадрите в 4K резолюция и 60 кадъра в секунда. Имат механичен затвор на камерата, което позволява образът да се запази без размазване. Дроновете ни се стабилизират във въздушното пространство с пет стабилизиращи сензора, дори при силен вятър. Кадрите се заснемат от 20MP CMOS сензор и f/2.8 широкоъгълен обектив.

  • Технология за активно проследяване – ActiveTrack технологията, може да разпознава и автоматично да следва хора, предмети, автомобили и лодки движещи се с висока скорост.
  • RTH функция –  Автоматично изчислява оптимален маршрут според средата и заобикаля препятствията като дървета и високи сгради по пътя на дрона.
  • Летене с докосване – Начертаваме курс с докоснване по екрана, което ни позволява да се концентрираме върху заснемането на перфектния кадър.
  • Начертаване на  траекторията на полета в реално време на екрана на камерата, която дронът преизчислява, спрямо съответния маршрут. Това ни помага да се съсредоточим изцяло върху въздушната фотография.
  • Разпознаване на жестове – Дронът разпознава жестове с ръце от земята, центрира обекта в средата на кадъра и започва автоматично броене.

и още други функции, които може да видите тук.

Всичките ни ценови планове включват заснемане на видео и снимки от въздуха. От вас зависи да определите времето, за което ще продължи заснемането. Ако изпитвате трудности, свържете се с нас и ни разкажете от какви кадри имате нужда, за да ви помогнем.

Всяко едно заснемане с дрон включва оператор – пилот на дрона, с професионален опит в пилотирането на дронове, притежаващ лиценз за управление на допустима височина.  В зависимост от пакета, който изберете, вие ще получите различни допълнителни екстри.

Разполагаме с няколко различни дрона. Последните на пазара и най-добри в класа си дронове, произведени от DJI за заснемане от въздуха. Това са:

  • DJI Air 2S 
  • FPV Дронове за всякъкви екстремни условия и събития

Нашият екип от професионалисти, предлага и видео монтаж на заснентите кадри, както и обработка на снимковия материал. Резултатите са осезателни и ще дадат на вашите кадри онзи „Уау!“ ефект, който търсите.Видео обработката е отделна услуга и се заплаща допълнително.